Vandaag was Yvonne ziek. Danny heeft weer heel goed zelf gedronken.

Yvonne was vandaag ziek en kon dus niet mee naar Danny en ben ik alleen geweest. Danny heeft nog steeds geen extra lucht nodig en het is niet meer nodig dat de zuurstof in Danny zijn bloed gecontroleerd wordt. Dat scheelt weer een paar snoeren. Als het goed is mag Danny morgen lekker voor het weekend mee naar huis. Ik hoop dat we aan het begin van de middag naar huis kunnen gaan.


Vandaag heeft Danny goed zijn best gedaan. Hij heeft (tot nu toe) 4 flesjes zelf helemaal leeg gedronken en een flesje 60 ml (van de 75 ml). Dat betekent dat hij totaal 360 ml zelf gedronken heeft en nog twee voedingen krijgt vandaag. Als hij 380 ml haalt mag de sonde eruit. We zijn goed op weg zo. Omdat Danny morgen een weekend naar huis komt is het nog niet zeker of ze morgen al de sonde eruit halen. Dat is misschien niet verstandig voor het weekend. We zien het morgen wel weer.
Ik hoop morgen eindelijk een paar leuke foto's en filmpjes thuis te kunnen maken. Hopelijk is Yvonne morgen iets beter zodat ze mee kan Danny ophalen.
Welterusten allemaal.