Artikelindex

 

Deze maand hebben we eigenlijk niet veel nieuws.
De vakantie is weer voorbij en het gewone leventje is weer begonnen.
Wij weer werken en de jongens dan naar Cora.
Jordy naar de peuterspeel en Danny weer sporten met de fysio.

Op 10 augustus zijn we naar de oogarts geweest voor controle van Danny's eventuele scheelzien. Nog steeds ziet de oogarts iets van een hele kleine afwijking van Danny's rechteroog. De kans is groot dat het af en toe scheelzien komt door de nog niet goed ontwikkelde oogspieren en als Danny moe is dan veroorzaakt dat soms heel licht wat scheelzien. Nog niets om ons zorgen over te maken maar wel iets om te blijven controleren dus over een half jaar hebben we een nieuwe afspraak.

Op 17 augustus hadden we een afspraak met de KNO-arts om de uitslag van het slaaponderzoek te bespreken. Die uitslag was prima dus de KNO-arts zag voorlopig geen reden om verder onderzoek te doen en voorlopig zijn we daar dus klaar. Wel kregen we het advies Danny's slaapgedrag goed in de gaten te blijven houden. Kinderen met Prader Willi hebben toch een verhoogde kans op slaapstoornissen in de zin van slaapapneus en ademhalingsobstructies. Voor nu zijn we bij de KNO voorlopig klaar.

Corinne is na 3 weken vakantie ook weer geweest en ze vond Danny erg vooruitgegaan. Wij zijn nu hard aan het oefenen met zelf te gaan staan. Danny kan dat al best aardig maar mist toch de laatste spierkracht om zich echt zelf tot staan op te trekken. We blijven gewoon goed oefenen......

  • Lopende afspraken:
    13 september: startdag 0 groeihormoonstudie
    18 oktober: Dr. van den Hoonaard, kinderchirurg Sophia
    9 maart 2006: Dr. de Vries, oogarts